Top

Informatie

Festivalinfo

Datum Cafestival

De eerste editie van Cafestival vindt plaats op zaterdag 27 november 2021 in het centrum van Schagen.

Over Cafestival

Tijdens Cafestival maken we er op zaterdag 27 november 2021 met z’n allen het mooiste feestje van Noord-Holland van. We pakken groots uit met heel veel artiesten en de locaties worden mooier en uitgebreider dan ooit tevoren.

Leeftijd

Bijna iedereen is welkom tijdens Cafestival, maar we hanteren we een minimum adviesleeftijd van 16 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken. Hier wordt streng op toegezien. Aan de ingang wordt gecontroleerd op leeftijd, dus zorg dat je je identiteitsbewijs bij je hebt!

Bezoek aan locaties

Bij aankomst ontvang je op vertoon van je ticket een eigen polsbandje bij ons informatiepunt, deze bevind zich op de markt in Schagen. Met dit polsbandje kun je de verschillende locaties bezoeken.

Toegankelijkheid

We doen ons best om de verschillende locaties voor iedereen zo goed mogelijk bereikbaar en toegankelijk te maken, maar kunnen helaas niet garanderen dat er altijd toegang is tot alle locaties, daarom hanteren wij de ‘1 eruit 1 erin’ methode wanneer een locatie vol is.

Huisregels

De huisregels vind je in onze algemene voorwaarden op de site, klik hier om ze te lezen.

Tickets

Start kaartverkoop

De kaartverkoop start zaterdag 25 september. Houdt onze socials in de gaten voor de laatste info!

Kosten ticket

Ticketprijs early bird: € 15,- (excl servicekosten)

Ticketprijs regular tickets: € 20,- (excl servicekosten)

Ticket prijs deurverkoop: € 25,- (excl servicekosten)

Groepsbundel: Kom je met 10 vrienden? Koop een groepsbundel en ontvang € 2,50,- korting per ticket! (Beperkt aantal beschikbaar)

Haal je tickets alleen via de officiële site www.cafestival.nl/tickets of bij een van onze officiele verkopers.

Groepstickets

Kom je met een groep van 10 vrienden, dan hebben we daar speciale groepbundels voor beschikbaar.

Met de aankoop van een groepsticket koop je in één keer 10 tickets voor je hele groep en krijg je allemaal € 2,50 korting. Er zijn maar een beperkt aantal groepsbundels dus op=op.

Vervoer

Met de fiets naar Cafestival

Er zijn in het centrum van Schagen voldoende plekken om je fiets te parkeren, een beetje beweging kan geen kwaad!

Met het OV naar Schagen

Het centrum van Schagen is met het OV goed te bereiken vanaf NS station Schagen. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Met de auto naar Cafestival

Er liggen op nog geen 5 minuten lopen diverse parkeerterreinen. Probeer aub wel zoveel mogelijk te carpoolen, dat scheelt benzinekosten én spaart bovenal het milieu. Of nog beter; kom gewoon lekker op de fiets!

Overig

Een feestje voor iedereen

Cafestival is een veilige plek voor iedereen. We willen er voor zorgen dat dat altijd zo blijft en daar hebben we ook jou voor nodig! We willen jullie informeren over de risico’s die kleven aan bijvoorbeeld alcohol, drugs, onveilige seks en niet nuchter rijden. Let tijdens het festival op jezelf, je vrienden en andere bezoekers.

Gevonden voorwerpen

Tijdens het festival worden alle gevonden voorwerpen naar de informatiebalie op het festivalterrein gebracht. Kom je er pas later achter dat je iets verloren bent? Wij geven alle gevonden spullen af bij het gemeentehuis in Schagen. Hier kun je na het festival terecht om je verloren spullen hopelijk terug te krijgen. Succes!

Vrijwilligers

We kunnen zeker wat extra handen gebruiken! Wil je ons komen helpen? Kom samen met ons een prachtig festival neerzetten, stuur dan een mailtje naar info@cafestival.nl om je aan te melden! Dichter op de festivaldatum ontvang je meer info van ons!

Pers

Voor persgerelateerde vragen in aanloop naar het festival neem je contact met ons op via info@cafestival.nl.

Blijf op de hoogte!

Je kunt ons volgen op Instagram & Facebook. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan heb je het laatste nieuws altijd als eerste in je mailbox.

Privacy statement

De organisatie van Cafestival hecht veel waarde aan de privacy van haar klanten en bezoekers. In het Privacy Statement is na te lezen welke gegevens we verzamelen waarom. Het statement kun je hier lezen!

Beeld- en geluidsopnamen

De beeld- en geluidsopnames die gemaakt worden tijdens Cafestival door de organisatie van het festival, worden gebruikt op de website of op socials media zoals Facebook, Instagram of YouTube. Daarnaast kan het ook zo zijn dat ook onze mediapartners opnames maken die gebruikt worden op hun mediakanalen en mogelijk zelfs voor radio en/of televisie. Opnamen die zijn gemaakt in het kader van cameratoezicht kan de organisatie gebruiken voor veiligheidsdoeleinden.

Meer informatie vind je ook in het privacy statement.

I love my ears

We houden ons aan de wettelijk voorgeschreven geluidsnormen, maar we raden je sterk aan altijd gehoorbescherming te dragen. Bij muziek boven de 87dB is het verstandig om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog praten met de mensen om je heen én bescherm je je gehoor. Op ILoveMyEars.nl vind je een aantal nuttige tips hoe je je oren zo goed mogelijk beschermt.

Anders nog iets?

Mocht je een vraag hebben en het antwoord hier niet hebben gevonden, dan kun je je vraag stellen via Facebook of stuur een DM op Instagram. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!